با سلام من به تازگی فدورا نصب کردم و تا مدت زیادی اوپنسوزه داشتم، یه مشکل یا بهتره بگم مورد عجیبی که دیدم تعریف دیپندنسیها برای بعضی پکیچها بود که بنظر میرسه اشتباهی به عنوان دیپندنسی تعریف شدن. مثلا:
برای پکیچ python3-notebook برنامه inkscape که یه برنامه کامل برای طراحی و ویرایش وکتور هست به عنوان دسپندنسی تعریف شده!
یا برای پکیچ python3-spyder از پایتون ۳.۵ تا ۳.۸ و همچنین پایتون ۲.۷ به عنوان دیپندنسی تعریف شدن که علاوه بر احتمال کانفلیکت و بی استفاده ماندن پایتونهای قدیمی، حجم دانلود حدود ۳۸۰ مگابایت و حجم اشغال شده بعد از نصب حدود ۱.۶ گیگابایت خواهد بود!
پیشنیازهای اضافی
- alirezajahanifard
- مدیر انجمن
- تشکر کرده: 5 دفعات
- تماس:
Re: پیشنیازهای اضافی
سلام روی فدورا بصورت پیش فرض از پایتون ۳ استفاده میشه و چون خودم برنامه نویس پایتون هستم تا حال حاضر با بسته هاش دچار Conflict نشدم
بلکه بازم توضیحات شما دقیقا متوجه نشدم شما هشدار میدادید یا سوال داشتید
بلکه بازم توضیحات شما دقیقا متوجه نشدم شما هشدار میدادید یا سوال داشتید
با سلام، بنظر من این مورد شبیه یه باگ هست، وقتی آخرین نسخه پایتون یعنی 3.9 بصورت پیشفرض نصب هست و توی ویکی هم عنوان شده که پکیج python3-spyder برای استفاده از اسپایدر با پشتیبانی از پایتون سه هست و خود اسپایدر هم با پایتون سه نوشته شده، دلیلی وجود نداره که dnf بخواد پایتون دو رو هم نصب کنه و همچنین چه نیازی به نصب پایتونهای 3.5 و 3.6 و 3.7 و 3.8 هست وقتی پایتون ۳.۹ نصب هست؟
من شخصا ترجیح میدم تا جای ممکن از پکیجمنیجر خود سیستمعامل برای نصب و بروزرسانی پکیجهای معروف پایتون استفاده کنم بجای اینکه از pip استفاده کنم، البته این قضیه بیشتر سلیقه شخصی هست منتها بنظر میرسه تیم فدورا چندان توجهی به تعریف درست دیپندنسیها برای پکیجهای پایتون نداره.
و دلیل اینکه اینجا مطرح کردم اینه که اولا مطمئن نیستم دقیقا بشه به عنوان باگ بهش اشاره کرد و دوم اینکه نمیدونستم چطوری با استفاده از باگزیلا گزارشش کنم، چند تا نمونه از گزارشها رو دیدم ولی یخورده سطح زبان انگلیسیم پایینتر از اونه که بتونم گزارش کامل و خوانایی مثل اونا بنویسم.
- alirezajahanifard
- مدیر انجمن
- تشکر کرده: 5 دفعات
- تماس:
حالا متوجه منظور شما شدم پیشنهاد میکنم مطلب زیر رو بخونیدrezabaniv نوشته شده: ↑جمعه 12 دی 1399, 10:40 pmبا سلام، بنظر من این مورد شبیه یه باگ هست، وقتی آخرین نسخه پایتون یعنی 3.9 بصورت پیشفرض نصب هست و توی ویکی هم عنوان شده که پکیج python3-spyder برای استفاده از اسپایدر با پشتیبانی از پایتون سه هست و خود اسپایدر هم با پایتون سه نوشته شده، دلیلی وجود نداره که dnf بخواد پایتون دو رو هم نصب کنه و همچنین چه نیازی به نصب پایتونهای 3.5 و 3.6 و 3.7 و 3.8 هست وقتی پایتون ۳.۹ نصب هست؟
من شخصا ترجیح میدم تا جای ممکن از پکیجمنیجر خود سیستمعامل برای نصب و بروزرسانی پکیجهای معروف پایتون استفاده کنم بجای اینکه از pip استفاده کنم، البته این قضیه بیشتر سلیقه شخصی هست منتها بنظر میرسه تیم فدورا چندان توجهی به تعریف درست دیپندنسیها برای پکیجهای پایتون نداره.
و دلیل اینکه اینجا مطرح کردم اینه که اولا مطمئن نیستم دقیقا بشه به عنوان باگ بهش اشاره کرد و دوم اینکه نمیدونستم چطوری با استفاده از باگزیلا گزارشش کنم، چند تا نمونه از گزارشها رو دیدم ولی یخورده سطح زبان انگلیسیم پایینتر از اونه که بتونم گزارش کامل و خوانایی مثل اونا بنویسم.
https://linuxfedora.ir/tutorials/progra ... for-python