لپ تاپ من مدتی هست که اسپیکرش خرابه . از وقتی که اسپیکر خراب شد میکروفن داخلی لپ تاپ که روی مانیتور و کنار وبکم هست هم کار نمیکنه . میخواستم بدونم تو سلوس چطور میشه فهمید میکروفن اصلا سالم هست یا نه و مشکل کار نکردن میکروفن چی هست . من بخش تنظیمات صدا رو دیدم درایور به درستی نصب شده و در بخش input بخش انتخاب دیوایس برای صدای ورودی دو گزینه هست :
built-in audio analog stereo و monitor of built-in audio analog stereo
در بخش کانکتور دو نوع میروفن هست برای انتخاب یکی میروفن و دیگری اینترنال میکروفن که در هر دو حالت وقتی دیوایس روی built-in فعال باشد بدون هیچ صدایی در بخش کانکتور نمایشگر دریافت صدا رو نشون میده که متغییر هست و روی میکروفن داخلی شدت بیشتری هم داره .
اما وقتی دیوایس روی monitor باشه بخش کانکتور کلا محو میشه که یعنی یا میکروفن سوخته یا نصب نیست
تشخیص سالم بودن سخت افزاری میکروفن
- alirezajahanifard
- مدیر انجمن
- تشکر کرده: 5 دفعات
- تماس:
Re: تشخیص سالم بودن سخت افزاری میکروفن
سلام سه تا نرم افزار هست که با هر کدوم راحت بودید میتونید از اون استفاده کنیدtaleb نوشته شده: ↑دوشنبه 11 آذر 1398, 8:15 am لپ تاپ من مدتی هست که اسپیکرش خرابه . از وقتی که اسپیکر خراب شد میکروفن داخلی لپ تاپ که روی مانیتور و کنار وبکم هست هم کار نمیکنه . میخواستم بدونم تو سلوس چطور میشه فهمید میکروفن اصلا سالم هست یا نه و مشکل کار نکردن میکروفن چی هست . من بخش تنظیمات صدا رو دیدم درایور به درستی نصب شده و در بخش input بخش انتخاب دیوایس برای صدای ورودی دو گزینه هست :
built-in audio analog stereo و monitor of built-in audio analog stereo
در بخش کانکتور دو نوع میروفن هست برای انتخاب یکی میروفن و دیگری اینترنال میکروفن که در هر دو حالت وقتی دیوایس روی built-in فعال باشد بدون هیچ صدایی در بخش کانکتور نمایشگر دریافت صدا رو نشون میده که متغییر هست و روی میکروفن داخلی شدت بیشتری هم داره .
اما وقتی دیوایس روی monitor باشه بخش کانکتور کلا محو میشه که یعنی یا میکروفن سوخته یا نصب نیست
کد: انتخاب همه
sudo eopkg install checkbox-gui
یا
sudo eopkg install phoronix-test-suite
که قبل از نصب برنامه باید snap رو نصب داشته باشید
کد: انتخاب همه
sudo snap install hw-probe