چطور در خروجی یک دستور در لینوکس جستجو کنم
چطور در خروجی یک دستور در لینوکس جستجو کنم
من چطور در خروجی یک دستور در ترمینال یک چیزی رو جستجو کنم
برای جستجویی که به کوچکی یا بزرگی حروف حساس نباشد، میتوانید از گزینه `-i` در دستور `grep` استفاده کنید. این گزینه به `grep` میگوید که حروف بزرگ و کوچک را از یکدیگر تمییز نکند. بنابراین، میتوانید دستور زیر را برای جستجوی `txt` با حروف بزرگ یا کوچک در خروجی دستور `ls` استفاده کنید:
این دستور تمام فایلهایی که با `txt` پایان مییابند را با حروف بزرگ یا کوچک در نظر میگیرد و نمایش میدهد.
به پست کامل برویدکد: انتخاب همه
ls | grep -i .txt
این دستور تمام فایلهایی که با `txt` پایان مییابند را با حروف بزرگ یا کوچک در نظر میگیرد و نمایش میدهد.
- alirezajahanifard
- مدیر انجمن
- تشکر کرده: 5 دفعات
- تماس:
Re: چطور در خروجی یک دستور در لینوکس جستجو کنم
برای جستجو در خروجی یک دستور در لینوکس میتوانید از دستور `grep` استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر میخواهید در خروجی دستور `ls` برای فایلهایی که با `txt` پایان مییابند جستجو کنید، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
این دستور فهرست فایلها را نمایش میدهد و فقط فایلهایی که با `txt` پایان مییابند را نمایش میدهد.
کد: انتخاب همه
ls | grep .txt
این دستور فهرست فایلها را نمایش میدهد و فقط فایلهایی که با `txt` پایان مییابند را نمایش میدهد.
ممنونم از جوابتون فقط بفرمایید چیکار کنم که به کوچکی و بزرگی حروف حساس نباشد
- alirezajahanifard
- مدیر انجمن
- تشکر کرده: 5 دفعات
- تماس:
برای جستجویی که به کوچکی یا بزرگی حروف حساس نباشد، میتوانید از گزینه `-i` در دستور `grep` استفاده کنید. این گزینه به `grep` میگوید که حروف بزرگ و کوچک را از یکدیگر تمییز نکند. بنابراین، میتوانید دستور زیر را برای جستجوی `txt` با حروف بزرگ یا کوچک در خروجی دستور `ls` استفاده کنید:
کد: انتخاب همه
ls | grep -i .txt